BABAGAN AWAKE DHEWE

nguber saka kualitas paling apik

Xiamen SHUNSTONE  punika pabrik watu profesional karo pengalaman 20 taun ', panggonan ing tengah watu industri-Shijing Town, panutup area 18000 meter, ndhuweni majeng peralatan, kayata Brige-amba Cutter, Mesin Auto-Polesan, CNC carving lan banyu-jet mesin nglereni. Ana 10 buruh profesional ing R & D, produksi lan kontrol kualitas. Amarga kualitas dhuwur dening angger-angger ketat, pengawasan kualitas dhuwur, packaging banget, kita produk populer kabeh ndonya.

 

Kita goal punika: Priksa kabeh-metu gaweyan kanggo gawe marem kita klien!

 

1990:  pangadeg Mr. Ditu miwiti careen watu kang

1995:  Madeg ing  Pabrik 1st  karo cutter multi- ing siji mesin, minangka supplier watu lokal.

2000:  ndarbeni loro quarries saka G636 lan nggedhekake ukuran pabrik 1st 3 kaping.

2001:  Diwiwiti bisnis kaca, klien pisanan ing Jepang, amarga request sing dhuwur, skill kita lan kualitas nambah cepet lan diwasa.

2005:  70% luwih produk kanggo ngekspor lan domestik banget apik uga.

2008:  World Economic Crisis, ngekspor bisnis dicokot mudhun, nanging output kita wis 300% nambah,  pabrik 2  diadegaké.

2009:  Join ing Alibaba lan bantuan kita ngedol ndonya.

2010:  3rd pabrik  diadegaké, ngembangaken profesional ing seni Stone (watu wiski, peparingé wiski, watu lemek, steak watu, ...)

2013:  Kanthi nambah saka pasar Amerika Serikat kang, nandur modhal 40% kanggo pabrik Paket Kayu in Langkawi Shandong, pabrik 4  ketemu.

2017:   Sasampunipun saran saka klien UK, pasar kaca kristal iku panas, nandur modhal 30% kanggo kaca kristal Factory Piala ing Provinsi Shanxi.

Nganti Saiki:  Anjog Produsen karo Alibaba ing pasar saka USA, UK, EUROPEAN. Amarga SHUNSTONE ONE-STOP Customized Service, kita mèlu gaya, promosi rampung lan entuk saran apik saka pasar.

PRODUCTS

Amarga barang high quality, Manajemen ketat, saben Piece QC, banget paket, OEM & ODM desain, idea Special, kita produk populer liyane banjur 40 negara.

Tampilan Online Chat!