China FDA Whisky Decanter Twisted Wiski Kacamata Wiski watu Balls anggur hadiah pesawat Produsen lan Suppliers | Shunstone

FDA Wiski Decanter Twisted Wiski Kacamata Wiski Batu Bola Anggur Hadiah Set

Katrangan singkat:

Tipe: Bar Aksesoris
Bar Aksesoris Tipe: drinkware
Bahan: kaca bebas timah, baja tahan karat 304
Sertifikasi: CE/EU, FDA, LFGB, SGS
Fitur: Eco-Friendly, Stocked
Panggonan Asal: Fujian, China (Daratan)
Jeneng merek: shun
Ukuran: desain sing disesuaikan
Packing: kotak hadiah, kotak kayu, kotak CMYK, kotak magnetik
Dianggo: promosi, minuman dingin, hadiah
Sample: gratis kanggo sampel sing ana
Wektu sampel: 1-2 dina
OEM / ODM: kasedhiya

Detail produk

aplikasi

Produksi & Packing

Sertifikat

Tags Product

21

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita