RRETH NESH

ndjekja e cilësisë më të mirë

Xiamen Shunstone  is a professional stone factory with 20 years’ experience, locating in the center of stone industry–Shijing Town, covering an area of 18000 square meters, owning advanced equipment , such as Brige-big Cutter, Auto-Polished machine, CNC carving and water-jet cutting machine. There are 10 professional workers in R&D, production and quality control. Due to high quality by strict regulation, high quality inspection, excellent packaging, our products are popular all over the world.

 

Qëllimi ynë është: Bëni një përpjekje të gjithë-out për të kënaqur klientët tanë!

 

1990:  themeluesi Z. Ditu filluar anim e tij prej guri

1995:  Krijuar  1 fabrikë  me prestar multi në një makinë, si një furnizues lokal gur.

2000:  Zotëron dy guroret e G636 dhe për të zgjeruar 1st shkallë fabrikë 3 herë.

2001:  Started biznesin e eksportit, klient i parë në Japoni, për shkak të kërkesës së tyre të lartë, aftësi tonë dhe me cilësi të përmirësohet shpejt dhe të pjekur.

2005:  70% më shumë produkte për eksport dhe në familje është shumë e mirë gjithashtu.

2008:  kriza ekonomike botërore, eksportimin e biznesit pak poshtë, por prodhimi ynë është 300% rritje,  fabrika 2  themeluar.

2009:  Bashkohen në Alibaba dhe të na ndihmojë për të shitur në mbarë botën.

2010:  fabrika 3  themeluar, zhvillimin profesional në artet Stone (gurë uiski, dhurata uiski, slitë guri, biftek gurë, ...)

2013:  Me rritjen e tregun e SHBA-së, ka investuar 40% të fabrikë druri Paketa në Shandong Province, fabrika 4  gjendet.

2017:   Pas sugjerimit të klientit në Mbretërinë e Bashkuar, tregu kristal xhami është e nxehtë, ka investuar 30% të Crystal Glass Factory kupën në Provinca Shanxi.

Deri më tani:  prodhues kryesor me Alibaba në tregun e SHBA, Britania e Madhe, evropiane. Për shkak të Shunstone ONE-STOP Customized shërbimi, ne e ndjekur trendin, e bërë promovimin dhe mori reagime të mira nga tregu.

PRODUKTET

Për shkak të mallrave të lartë të cilësisë, menaxhimit të rreptë, çdo pjesë QC, paketë të shkëlqyer, OEM & ODM design, ide të veçanta, produktet tona janë të njohura më shumë se 40 vende.

Send your message to us:

Shkruani mesazhin tuaj ketu dhe ta dërgojnë atë tek ne
WhatsApp Online Chat!