TENTANG KAMI

ngungudag kualitas pangalusna

XIAMEN SHUNSTONE  nyaéta pabrik batu profésional kalayan pangalaman 20 taun ', locating di puseur batu industri-Shijing Town, ngawengku hiji wewengkon 18000 méter pasagi, owning peralatan canggih, kayaning Brige-badag cutter, mesin Otomatis-digosok, CNC ukiran jeung cai-jet mesin motong. Aya 10 tukang profésional di R & D, produksi jeung kontrol kualitas. Alatan kualitas luhur ku Perda ketat, inspeksi kualitas luhur, bungkusan alus teuing, produk urang anu kasohor sakuliah dunya.

 

Tujuanana kami geus: Jieun hiji sadaya-kaluar usaha pikeun nyugemakeun klien kami!

 

1990:  pangadeg Mr. Ditu dimimitian careen batu na

1995:  Didirikeun nu  Factory 1st  kalawan cutter multi- dina hiji mesin, salaku supplier batu lokal.

2000:  owns dua quarries of G636 tur dilegakeun skala pabrik 1st 3 kali.

2001:  Mimitian bisnis ékspor, klien munggaran di Jepang, alatan pamenta tinggi maranéhanana, skill urang jeung kualitas ningkatkeun gancang tur dewasa.

2005:  70% leuwih produk pikeun exporting na Doméstik pisan alus ogé.

2008:  Dunya Ékonomi Krisis, exporting bisnis bit handap, tapi output kami geus 300% ngaronjatna,  pabrik 2nd  ngadegkeun.

2009:  Gabung di Alibaba sarta ngabantu urang ngajual leuwih dunya.

2010:  3 pabrik  ngadeg, ngembang profésional dina seni Batu (batu wiski, hadiah wiski, batu coaster, steak batu, ...)

2013:  Kalawan beuki pasar AS urang, invested 40% keur pabrik Paket kayu di Propinsi Shandong, pabrik 4  kapanggih.

2017:   Nurutan saran ti klien UK, pasar gelas kristal anu panas, invested 30% nepi ka Kristal Kaca Factory Piala di Propinsi Shanxi.

Dugi Ayeuna:  Anjog Produsén kalawan Alibaba di pasar di AS, UK, Éropa. Alatan SHUNSTONE Hiji-STOP ngaropéa Service, urang dituturkeun trend, promosi rengse tur meunang eupan balik alus ti pasar.

produk

Alatan barang tinggi kualitas, manajemén ketat, tiap sapotong QC, alus teuing pakét, OEM & ODM desain, gagasan Special, produk urang anu kasohor beuki lajeng 40 nagara.

WhatsApp Online Chat!